Profiel Coaching


Tijdens een loopbaan heeft men meestal geen tijd en aandacht voor het vaak verouderde cv.

Het kan ook zo zijn dat er in het bedrijf waar je werkt tijd en geld is om stil te staan bij je werkuitvoering, en de kans op reflectie wordt geboden door loopbaantrajecten en het opstellen van POP’s (persoonlijke ontwikkelingsplannen). De kans is groot dat je dan voor het eerst of opnieuw kennis maakt met het begrip competenties.

De ervaring leert dat veel werknemers die gewild of ongewild van baan moeten veranderen niet altijd hebben kunnen stilstaan bij het verversen van hun oude cv en niet voldoende inzicht hebben in hun competenties en welke ze kunnen/willen inzetten in hun huidige of nieuwe baan.

Werkprofiel - Competenties en Kwaliteiten

De tijden zijn echt veranderd en het is belangrijk bij de presentatie van je werkwaarde op een zakelijke manier, dat je bewust bent van deze competenties of kwaliteiten. Dan kan je een sluitend werkprofiel opstellen en je daarin verwerkte competenties gaan vergelijken met vacatures waar competenties in worden genoemd voor de baan die je aanspreekt.

Het is dus zaak deze eerst te leren herkennen en benoemen, om in te zetten in sollicitatiegesprekken met de methode die STAR heet. Op eenvoudige wijze weet je dan krachtig een situatie uit je werkverleden te benoemen waarin je deze competentie of kwaliteit ingezet hebt.

Dit overtuigt op een praktische en bondige manier de toekomstige werkgever, naast natuurlijk de inbreng van jouw persoonlijkheid en affiniteit voor de baan en het bedrijf.

Traject (6 dagdelen van twee uur en nazorg online)

-Kennismaking en wensen vaststellen
-CV-beoordeling, competenties bespreken
-Compententiemanagement (huidige en/of oude functie en overige kwaliteiten)
-Nieuw cv/werkprofiel opstellen
-Sollicitatiegesprekken oefenen (STAR-methode)
-Social media, netwerken, elevator pitch
-Inzicht in matching cv-werkprofiel met relevante of haalbare vacatures

Kosten van Profiel Coaching:

LBO/MBO/HBO € 508,00 (inclusief btw)

Belangstelling:

Ben je benieuwd geworden? Stuur dan een email naar
Voor vragen kan je contact opnemen met Janneke van Andel: 06 - 51 61 8928